ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ « ΜΥΩΠΙΑ LASER ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΟΥΛΙΑΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ – ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΕ LASER Χειρουργός Οφθαλμίατρος Γ. Τσιούλιας | Χειρουργική με Laser | Αντιμετώπιση Οφθαλμικών παθήσεων | Επεμβάσεις Αντιμετώπισης Καταρράκτη & Γλαύκωμα - Διαθλαστική χειρουργική με excimer laser| Αντιμετώπιση Οφθαλμικών παθήσεων | Επεμβάσεις Αντιμετώπισης Καταρράκτη & Γλαύκωμα " />

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΟΥΛΙΑΣ MD, PHD, EBOD

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ - ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΕ LASER

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

tsiouliasO χειρουργός Οφθαλμίατρος κ. Γεώργιος Τσιούλιας ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στην Οφθαλμολογία το 1995 στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική της Αθήνας και ανακηρύχθηκε διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Αθήνας το 1999 μετά την ολοκλήρωση της διδακτορικής διατριβής του με θέμα: «Η συμβολή της τοπογραφίας του κερατοειδούς με ηλεκτρονικό υπολογιστή στην μελέτη των επεμβάσεων διαθλαστικής χειρουργικής για την διόρθωση της μυωπίας».

Ο κ. Γεώργιος Τσιούλιας είναι κάτοχος του Ευρωπαικού διπλώματος Αριστείας στην Οφθαλμολογία, (European Board of Ophthalmology Diploma, EBOD) μετά από επιτυχείς εξετάσεις στο Παρίσι.
Έχει εκπαιδευτεί στην Αμερική, στην Πανεπιστημιακή κλινική του San Diego στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, στους πιο σύγχρονους τρόπους διόρθωσης με laser της μυωπίας του αστιγματισμού και της υπερμετρωπίας (Clinical fellowship in Cornea, external diseases and refractive surgery). Στο ενεργητικό του περιλαμβάνεται μεγάλος αριθμός χειρουργικών επεμβάσεων. Η εμπειρία του εκτείνεται σε όλο το εύρος των τεχνικών διόρθωσης με laser των διαθλαστικών προβλημάτων της όρασης, με τα οποία και ασχολείται εξειδικευμένα από το 1995.

Απονομή του Ευρωπαικού διπλώματος Αριστείας στην Οφθαλμολογία μετά από εξετάσεις στο Παρίσι.

Απονομή του Ευρωπαικού διπλώματος Αριστείας στην Οφθαλμολογία μετά από εξετάσεις στο Παρίσι.
ΤΙΤΛΟΙ:
ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΙΔΙΚΕΥΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
CORNEAL AND REFRACTIVE SURGERY FELLOW , UCSD, SAN DIEGO , USA
DIPLOMAT EUROPEAN BOARD OF OPHTHALMOLOGY  «EBOD»
τ.ΕΠΙΣT. ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΕΡΑΤΟΕΙΔΟΥΣ ΠΑΝ/ΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛ.ΑΘΗΝΩΝ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ»
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ»
ΜΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΕΡΑΤΟΕΙΔΟΥΣ
MΕΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΝΔΟΦΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΗΣ  ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ.

 Created by comgr.net